2TalenT → CoachT en BemiddelT
2TalenT → MijnNieuweCarrière is onderdeel van RenesanS - Praktijk voor Coaching & Advies

Jouw Talent


De belangrijkste vraag die ieder mens zich stelt luidt: "Wie ben ik?" En daarvan afgeleid: "Wat zijn mijn talenten en hoe vind ik het werk dat daarbij past?" Het is mijn talent om jou te helpen het talent in jezelf te ontdekken en je te coachen om daarmee succesvol te zijn.

Ik maak hierbij gebruik van de CVI (Core Values Index). Er zijn vele tests die zelfinzicht geven. Echter alleen de CVI focust op jouw 'nature' in plaats van jouw 'nurture'. De CVI geeft jou inzicht in wie jij werkelijk bent! 

Daar komt nog bij dat de CVI als enige is ontwikkelt vanuit de vraag: "Hoe komt de juiste persoon op de juiste plek?" De CVI meet hoe je 'gebakken' bent en laat zien waar je energie van krijgt, wat jou energie kost, hoe je beslissingen neemt, hoe je confrontaties aangaat en hoe je leert. Met dit inzicht kun je heel gericht op zoek gaan naar de type werkzaamheden die wel én niet bij jou passen. 

Wil je direct aan de slag? Bestel dan hieronder de test. Nadat je de test hebt gemaakt, kun je afspraak plannen voor een gratis adviesgesprek.


 


 


 


 

E-mailen
Bellen